Maha on tiellä! Ja mihin tämä vielä johtaakaan, kun syntymään on aikaa vielä 5 kuukautta. :D

Ähisen ja puhisen, kun pitäisi liikkua tai vaikka olla vaan. Ehkä nillä ilmoilla on oma osansa: mä en vaan jaksa kuumuutta enää. Paikallaan ollessakin on tosiaan levoton olo. Tuntuu, että ilmaa on vatsassa ja sitä pitää sitten päästellä jommasta kummasta päästä. Roi jo tänään kysyikin multa, että kuuluuko odottavan äidin piereskellä noin paljon. Voi olla, että vauva jo siellä antaisikin itsestään merkkejä, mutta vatsassa kuplii jo valmiiksi niin paljon, etten erota hentoja potkuja sieltä seasta.

Olen lukenut urakalla vanhoja Vauva-lehtiä, ja kohta alkaa tulla yliannostus sitä lajia. Alkaa pelottaa yövalvomiset, parisuhdekriisit ja allergiat. Ja mikä ahdistus tulee kaikista lastenvaunuvertailuista! Eli jos malttais olla jonkin aikaa lukematta niitä.

Ensimmäiset vauvanvaatteet ostin kyllä toissapäivänä kirppikseltä: pari yöpukua ja yhden pitkähihaisen bodyn. Kaveri oli mukana ja oli varmaan enemmän innoissaan vaatteiden ym. tavaroiden hipeltämisestä kuin minä. Se jo osti meidän vauvalle kaksi leluakin! En mä jotenkin vieläkään osaa asennoitua siihen, että meille tosiaan tulee vauva ja että sille voisi jo kohta ostaa jotain tavaroita. Ja kun ei ole tiedossa, kumpaa lajia sieltä on tulossa, niin ei voi ostaa ainakaan selkeästi tytön tai pojan vaatteita.

Ajatukset ovat pikemminkin tulevassa muutossa ja siihen liittyvässä pesänrakentamisessa. Olemme pitkään etsineet omakotitaloa, ja juuri ennen loman alkua löysimme Onnelamme, josta tehdään kaupat ihan lähiviikkoina. Näillä näkymin muutto on edessä syyskuussa.

viikot: 18+2