Tänään sekä minä että Roi - toisistamme tietämättä - kerroimme vauvauutiset töissä laajemmalle joukolle. Roi osti työkavereilleen pullat, meillä pomo oli hoitanut osastokokoukseen kääretorttua, kun olimme sopineet, että kerron raskaudestani kaikkien ollessa koossa. Kovasti tuli onnitteluja joka suunnasta, ja itseäni ainakin suunnattomasti helpottaa, että voi jatkossa olla luontevasti oma itsensä kasvavan mahan ja kaiken maailman kremppojen kanssa. Roin työkaveri lupas meille vaunut ilmaiseksi. Roi ei niiden päälle mitään ymmärrä, mutta selityksen perusteella vaikuttais yhdistelmärattailta. Ja värikin saattais olla molempien silmää miellyttävä (vihreä).

Krempoista puheen ollen: meikäläisen liitoskivut kovenevat koko ajan. Istumatyö tekee hallaa, sillä aina noustessa haaroissa vihloo vietävästi ja tuntuu, että jalat eivät kanna. Kävelemään lähteminen tekee kipeää, mutta onneks hetken liikkumisen jälkeen helpottaa. Se vaan on aika pieni lohtu, kun kuitenkin koko päivä pitäisi olla koneen ääressä. Ja työmatkat junassa siihen päälle vielä.

Vauva muuten aktivoituu aina junailun aikana ja potkii hurjasti. Lisäksi tänään varsin tylsä ja pitkä osastokokouskin tuntui ihan siedettävältä, kun vauva muistutti itsestään tasaiseen tahtiin.

viikot: 20+3